joi, 29 septembrie 2011

Zeolit Info

Zeolit pret 

Activ Protect Zeolit 250 capsule 

Poze Activ Protect Zeolit 250 capsule

Tag-uri:
slabire detoxifiere prostata cancer radiatii infectii


Zeolitul este un aluminosilicat format cu milioane de ani in urma din interactiunea dintre lava incinsa emisa de vulcani si apa marii. Zeolitul este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: toate urmele de metale grele sunt complet eliminate din corp în termen de 6 la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit este sigur pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si animale de companie. Acesta poate fi administrat simultan cu mai multe medicamente, exceptie facand cele care sunt bazate pe metale grele (Carboplatin, Cisplatin).
Zeolitul are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism fara a scoate ionii sanatosi si mineralele. Curele de detoxifiere ale organismului sunt ideale pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent. Detoxifierea organismului este utila si pentru a scapa de 2-3 kilograme in plus. De asemenea, detoxifierea organismului este indicata pentru a ajuta organele foarte solicitate in procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii. Igienizarea colonului - „groapa de gunoi“ a organismului – este primul pas care se face pentru detoxifierea organismului. Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica detoxifierea organismului. Prin detoxifierea organismului cu Zeolit se realizeaza procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Digestia dificila, disfunctiile colonului, problemele hepatice, tulburarile renale, problemele respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea organismului este deficitara. Studiile clinice facute pe voluntarii la care s-a administrat Zeolit au demonstrat o crestere a excretiei urinare in termen de 1 saptamâna, de 5-7 ori mai mare decat in mod normal. De aceea pe tot parcursul detoxifierii cu Zeolit se cere o hidratare abundeta.
Scaderea imunitatii, problemele nervoase, respiratorii, hormonale, musculare sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor si al lipsei unei cure de detoxifierea organismului. Painea, biscuitii, dulciurile sunt pline de E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori), care accentueaza nevoia urmarii unei cure pentru detoxifierea organismului.  Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului. Detoxifierea organismului cu Zeolit este obligatorie pentru ca mancam carne provenita de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice. Margarina se gaseste ascunsa in majoritatea alimentelor din comert, pestele este contaminat cu mercur. Ne intoxicam fara sa ne dam seama, detoxifierea organismului cu Zeolit fiind cu atat mai necesara. Gatim in vase din aluminiu, apa potabila contine aluminiu, pesticide si alte chimicale si metale grele. Medicamentele, vaccinurile antigripale contin numeroase substante toxice. Toate acestea fac din detoxifierea organismului o obligatie pentru omul modern. Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice. Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu. Plombele dentare din amalgam contin mercur, care determina migrene, stari de agitatie. Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), deseuri celulare. Aceste toxine provin din degradarea alimentelor de catre corp. Exista mai multe semne prin care ne dam seama ca detoxifierea organismului este o necesitate:
  • Stari de oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient.
  • Somnolenta, trezitul greu dimineata sunt semnale care trimit catre detoxifierea organismului.
  • Starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare 
  • Pofta de dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate
  • Indigestie, daca aveti frecvent stari de voma, greturi.
  • Cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit este indicata si in unele afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.
  • Detoxifierea organismului este necesara daca sunteti supraponderal sau sunteti predispus la obezitate.
  Pentru persoanele care sunt sub tratament chimioterapeutic sau radioterapeutic  si doresc sa foloseasca zeolit pentru a scapa de toxinele din organism, este important sa consulte întotdeauna  medicul de familie  sau furnizorul de servicii profesionale in sectorul sanatatii. Zeolitul nu se administreaza impreuna cu tratamentul chimioterapeutic pe baza de Platina si Litiu (Cisplatin,Carboplatin), intrucat efectul citostaticelor se va anula. Ca masura de siguranta, se poate administra Zeolitul cu o pauza de 3 zile dupa si inainte de tratamentul cu citostatice.
Se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu Zeolit pentru rezultate semnificative si de 6 luni/an pentru intretinere. Se administreaza 2 capsule de 2 ori pe zi. Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura. A nu se depasi doza zilnica recomandata!
Boli prevenite cu ajutorul detoxifierii cu Zeolit:Intoxicatia cu metale grele,Intoxicatia cu pesticide, Infectiile Intestinale,Gastrita, Ulcerul gastric, Boala de Iradiere, Cancerul de prostata, Cancerul de piele, Adjuvant in cancerul pulmonar, Cancerul bucal si faringian, Cancerul de san, Diarea, Deficeintele imunitare, Infertilitatea la barbati, Guta, Autismul, Adjuvant in hepatita virala, Adjuvant in infectiile virale.
Administrare: cate 2 capsule dimineata si seara inainte de mese